Omáčka na špagety z vepřovky

 

Počet porcí: 2–4

Doba přípravy: 30 minut

 

Omáčka na špagety s vepřovkou

Oblíbené jídlo, kterým nikdo nepohrdne.

 

Suroviny

1x sklenice Tatínkova vepřovka

1x cibule

1x plechovka krájených rajčat nebo 3-4x spařená rajčata

2x lžička rajčatového protlaku nebo kečup

3x stroužky česneku

olej

sůl

pepř

oregano

bazalka

1x balíček špaget

strouhaný sýr

 

Postup

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli.

Přidáme vepřovku a rozmělníme. Přidáme rajčata, rajčatový protlak, prolisovaný česnek, koření, sůl a pepř. Podusíme 10–15 minut.

Podáváme na uvařených špagetách a posypané strouhaným sýrem.

Dobrou chuť!

 

Tip: Směs můžete vylepšit i čerstvými houbami.